Често задавани въпроси/h1>

Как да купя?

1. Придвижете се в менюто в дясната част на сайта. Тук ще намерите основните категории продукти. Изберете продукта, който искате да закупите, и кликнете върху бутона "купи".

2. След като стигнете до страницата „Количка за пазаруване“, можете да прегледате списъка с всички избрани от Вас продукти, можете да промените поръчаните количества или да се откажете от един или всички избрани продукти.

3. Можете да повторите тази операция, като добавите всички продукти, които искате, в количката за пазаруване.

4. След като сте избрали всички продукти, които искате да закупите, кликнете върху бутона „поръчай“.Попълнете внимателно всички полета във формуляра, за да сте сигурни в точността на въведените данни. Проверете резюмето на Вашата поръчка и кликнете върху бутона „продължи“.

Как да платя?

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по следните начини:

1.Плащане с наложен платеж (при доставка): плащането се извършва в брой  на куриера при получаване на пратка с поръчаните продукти.

2.Плащане с дебитна/ кредитна карта посредством V-pos. Видове карти, които се приемат: дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastеrcard

Как се извършва доставката?

1. Чрез куриер на Спиди доставката се извършва за максимум 2-5 работни дни от потвърждаването на поръчката по телефона.

2. Разходите за доставка се изчисляват и се показват в резюмето на поръчката, преди да завършите поръчката си.

Как можете да върнете поръчаните продукти?

За да върнете даден продукт, е необходимо да уведомите PANDEA BEAUTY по телефона на номер: ‭+359 896 965 335‬ или на имейл адрес: pandeabeauty@gmail.com

Връщането на продуктите ще бъде одобрено, ако продуктите са в същото състояние, в което са получени, в рамките на 14 работни дни от получаването им, без неустойки и без да се пояснява някаква причина.

Закупените продукти трябва да бъдат върнати,заедно с издадената фактура. В случай, че целостта на продуктите е засегната (с изключение на печата върху опаковката), PANDEA BEAUTY си запазва правото да не възстановява стойността на върнатия продукт.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас.